Pagina Afdrukken

Menukaart

Soepen Warme voorgerechten voor de kleintjes Vleesgerechten Visgerechten Nagerechten

VOORGERECHTEN

 

Veuraf    € 9,50
Huisgemaakte rundvleessalade gegarneerd met ei, remouladesaus en
  fijne vlees- en vissoorten 

Coppa Nostrana    € 9,95
Delicate Italiaanse ham op een salade mesclun, feta, zongedroogde
    tomaten en een frambozendressing 

Duo    € 10,50
Salade van asperges, met nagelholt van buffel van boerderij Arns en 
    velouté van asperges 

Carpaccio  € 11,00
Dungesneden met pesto gemarineerde ossenhaas, met zongedroogde tomaten,
  feta, "V.S.O.P. Reypenaer"kaas, pijnboompitten en balsamicodressing

Bonbon € 13,75
Praliné van koudgerookte Sognefjordzalm een beignet van gamba en dillemosterddressing 

Tapa € 14,00
Proeverij van diverse gerechtjes voor u samengesteld door de keukenbrigade

 

  

SOEPEN

Pomodoriesoep    € 5,00
Licht gebonden soep van pomodorietomaten met zoete tomaat, feta en een scheutje basilicumroom 

Runderbouillon   € 5,00
Fijne dubbelgetrokken runderbouillon met voorjaarsgroenten en rundvlees

Velouté van peultjes  € 5,50
Geurige lichtgebonden soep van peultjes met gerookte Sognefjord zalm

Velouté van asperges  € 5,50
Licht gebonden soep van asperges, chinoise van asperges, tomaatconcassé en
   een jullienne van Geldersche beenham 

 

WARME TUSSEN- OF VOORGERECHTEN

Champignons € 11,00
Duo van gegratineerde champignons en champignons "Dordogne" met basilicumknoflooksaus

Gamba's  € 11,50 
Gebakken, gemarineerde "Black tiger" gamba's met roerbakgroenten, frisse sla en Teriyakisaus

 

VEGETARISCHE KAART

VOORGERECHTEN

Salade van asperges € 10,00
Salade van asperges, mesclunsla met honingmosterddressing en een velouté van asperges  

Champignons € 11,00 
Duo van gegratineerde champignons en champignons "Dordogne" met basilicumknoflooksaus

SOEPEN

Velouté van peultjes   € 5,50
Geurige lichtgebonden soep van peultes

Velouté van asperges € 5,50
Licht gebonden soep van asperges, chinoise van asperges en tomaatconcassé 

HOOFDGERECHTEN

"Beeter" smaakvol en gezond    € 17,00
Een 100% plantaardig, in Nederland geproduceerd, eitwitrijk, glutenvrij vleesalternatief
     gecombineerd met roerbakgroenten en op oosterse wijze bereid 

Gevulde paprika    € 15,00
Met roerbak gevulde paprika begeleid met teriyakisaus 

 

VOOR DE KLEINTJES

VOORGERECHTEN
Tomatensoep met gehaktballetjes    € 3,00
Groentesoep met soepvlees    € 3,00
Bordje met vers fruit    € 3,75
Mini huzarensalade    € 4,50

HOOFDGERECHTEN
Frikadel met friet    € 5,25
Kroket met friet    € 5,50
Happy fish met friet    € 5,95
Mini schnitzel met friet    € 7,50
Mini biefstuk met friet    € 9,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met appelmoes en mayonaise

HOOFDGERECHTEN MET ASPERGES

Asperges flamande  € 21,50
Alom bekende Hollandse asperges met echte Gelderse beenham, pommes persilee,
   ei, peterselie en Hollandaisesaus 

Asperges zalm   € 22,00
Hollandse asperges met Noorse zalmfilet, ei, peterselie, pommes persilee en Hollandaisesaus

Asperges "surf en turf"    € 22,00
Roerbak van ossenhaasreepjes, gamba's, asperges en ratatouille met teriyakisaus

Portie asperges     € 9,00
Vier asperges met Hollandaisesaus, gekookt ei en peterselie 

VLEESGERECHTEN 

 

Gelderse schnitzel    € 17,75
Krokant gebakken met een Gelders garnituur van spek, ui en champignons

Saltimbocca   € 19,50
Tournedos van kalkoen met salie omwikkeld en Parmaham op een
   linttagliatelle met pestoroom 

Ribs and Wings     € 19,95
Malse spareribs begeleid met een malse kippenvleugel en basilicumknoflooksaus 

Varkenshaas van het Gelders landvarken   € 20,50
Varkenshaas met spek omwikkeld en champignonroomsaus

Braadvlees uit Aerdt    € 21,00
Op grootmoeders wijze bereid braadvlees van het rund uit Aerdt met eigen jus

Kogelbiefstuk met champignons of stroganoffsaus    € 21,50
Gebakken biefstuk met gebakken champignons of stroganoffsaus 

Vleesschotel ‘t Centrum    € 21,50
Stukjes kogelbiefstuk en varkenshaas met roerbak op oosterse wijze bereid

Down-Under    € 24,00
Kangoeroe- en struisvogelbiefstuk met een rode port-duindoornsaus

Mixed Grill    €24,50
Combinatie van biefstuk, varkenshaas en kipfilet (300 gram) geserveerd met twee soorten sausen 

Kalfssucade      € 24,50
Langzaam gegaarde botermalse sucade van kalf met thijmjus

 

VISGERECHTEN

Matelotte    € 21,00
Heerlijke zalm, botervis en rode Mulfilet met Hollandaisesaus

Kabeljauwhaasfilet € 22,00
Moot van kabeljauw met spek omwikkeld  op een bedje van tagliatelle met pesto
    en zongedroogde tomaten 

Redsnapper   € 22,50
Langzaam gegaarde op de huid gebakken filet van Redsnapper afgelakt met appelstroop en seam

Al onze gerechten worden geserveerd met passende garnituren

   

NAGERECHTEN

Circus    € 4,75
Prachtig kinderijsje met vers fruit

"Geen ijs"    € 6,50
Bavarois van het huis

Dessert ‘t Centrum    € 7,00
Boerenroomijs met boerenjongens, advocaat, chocoladesaus en slagroom

Coupe Limoncello    € 7,50
Diverse soorten seizoensijs van ijssalon Pisa met vers fruit, een oosterse twist en slagroom

Cheesecake    € 8,00
Traditionele cheesecake met warme kersen en limoencheesecake-ijs van Pisa

Moments   € 8,00
Een combinatie van chocolademousse, ferrero-rocherijs en een chocoladebrownie

Upside down   € 9,00
Tarte tartin van appel met Griekse yoghurt-notenperenijs van Pisa

Koffie Garni, met zoete lekkernijen    € 5,75

Rondje likeur voor bij de koffie  € 9,85
Zes kleine glaasjes likeur in een rondje bestaande uit Cherrybrandy, Apricot Brandy KO,
   The Glenrothes Scotch wiskey, The King's gingerlikeur, Mandarine Napoleon en
   een Oude graanjenever van Rutten en zn

Café Brullée   € 3,95
Dubbele koffie met caramelsmaak en slagroom

Café Noisette    € 3,95
Dubbele koffie met hazelnootsmaak en slagroom

Café Chocolat     € 3,95
Dubbele koffie met chocoladesmaak en slagroom 

Irish coffee, met Ierse whisky    € 6,50

Caribean coffee, met Tia Maria    € 6,50

French coffee, met Grand Marnier    € 6,50

D.O.M. coffee, met Dom Benedictine    € 6,50

Coffee Cuarenta Y Tres, met licor 43    € 6,50

Copyright © Centrum Reijmer 2011 | Webdesign & Realisatie : DO IT-online