Pagina Afdrukken

Hollandse barbecue

Vanaf 25 personen

* * *

Speklappen
Karbonade
Hamburgers
Sate
Kipfilet

* * *

Huzarensalade
Aardappelsalade
Diverse soorten rauwkost
Diverse soorten koude sauzen
Stokbrood, kruidenboter en roomboter

* * *

Warm:
Pindasaus
Kerriesaus
Gebakken aardappelen
Friet

Luxe wereldse barbecue

Vanaf 25 personen

* * *

Steak Argentina van mals rundvlees
Vleesspies salsa
Caribean kipfilet
Spareribs in honingketjap marinade
Lemmon pfeffer filet steak
Franse BBQgrillers

* * *

Pastasalade
Aardappelsalade
Huzarensalade
Diverse soorten rauwkost
Diverse soorten koude sauzen
Ciabatta, Focaccia, kruidenboter, tapenade en basilicummayonaise

* * *

Warm :
Stroganoffsaus
Pindasaus
Gebakken aardappelen
Oma’s friet
Groentenspies

Deze barbecues kunnen eventueel uitgebreid worden met diverse vissoorten, spies van zalm en kabeljauw

Copyright © Centrum Reijmer 2011 | Webdesign & Realisatie : DO IT-online