Pagina Afdrukken

Koud- en warm buffet voorjaar en zomer, van “maart t/m september”

Vanaf 25 personen

* * *

Op tafel:

Diverse broodsoorten: ciabata, foccacia, stokbrood
Tapenade, kruidenboter, basilicummayonaise

* * *

Huisgemaakte rundvleessalade
Pastasalade
Zalmsalade
Diverse rauwkosten
Vruchtencompote

* * *

Carpaccio van rund met pijnboompitten, pecorrino en balsamicodressing
Gerookte kipfilet met frambozendressing
Serranoham met watermeloen en galiameloen

* * *

Hele verse zalm
Palet van diverse vissoorten
Haring met een fijngesnipperd uitje
Salade van Noorse garnalen

* * *

Warme seizoensgroenten
Aardappelpepers
Gebakken aardappelen
Beenham met Hollandaisesaus
Kipfilet met pangangsaus en oriëntaalse rijst (roerbak)
Varkenhaasmedaillons met stroganoffsaus (life cooking)
Pangasiusfilet met vissaus
Asperges kunnen in overleg voor een meerprijs (dagprijs)

Dit koud- en warm buffet kan eventueel uitgebreid worden met seizoenssoep op het buffet of vooraf in een kop, bijvoorbeeld:

Licht gebonden aspergesoep
Kervelbouillon
Heldere ossenstaartsoep
Waterkerssoep
Courgettesoep

Koud- en warm buffet najaar- en winter, van “september tot maart”

Vanaf 25 personen

* * *

Op tafel:

Diverse broodsoorten : ciabata, foccacia, stokbrood
Tapenade, kruidenboter, basilicummayonaise

* * *

Huzarensalade
Waldorfsalade met gerookte kipfilet
Zalmsalade
Tomatensalade met feta en basilicumpesto
Diverse seizoensrauwkosten

* * *

Wildpate met frambozendressing
Gedroogde vruchtencompote
Serranoham met cantaloupemeloen
Carpaccio van ossenhaas met pecorinokaas, pijnboompitten en balsamicodressing

* * *

Hele verse zalm
Palet van diverse vissoorten
Haring met een fijngesnipperd uitje
Salade van Noorse garnalen

* * *

Varkenshaasmedaillons met boursinroomsaus en muskaatdruifjes (life-cooking)
Gepocheerde zalm met pangasius met Bearnaisesaus
Wildstoofpotje
Warme seizoensgroenten
Gebakken aardappelen met spekjes
Aardappelgratin

Dit koud- en warm buffet kan eventueel uitgebreid worden met seizoenssoep op het buffet of vooraf in een kop, bijvoorbeeld:

Tomatensoep
Bospaddenstoelensoep
Wildbouillon
Runderbouillon


Nagerechten voor na het buffet:
IJscokar met ijs  van ijssalon Pisa
IJscokar met twee soorten bavarois en fruit vanaf buffet
Twee soorten pudding met ijs op tafel
Aanvulling met warme kersen
Grand Dessert vanaf buffet

Voor kinderen tot 12 jaar geldt bij diners en buffetten half portie is halve prijs.

Bourgondisch buffet

Vanaf 25 personen

* * *

Huisgemaakte vleessalade
Diverse rauwkosten, koude sausjes
Oerbrood, kruidenboter en roomboter
Basilicummayonaise

* * *

Schnitzeltjes
Drumsticks
Houthakkerssteak

* * *

Champignonroomsaus
Jachtsaus
Gebakken ui en champignons
Bonne Femme (gemengde groente met aardappeldobbelsteentjes)
Frites 
Gebakken aardappelen

Bourgondisch mediterraan buffet

Vanaf 25 personen

Insalada Russa (Italiaanse huzarensalade)
Pastasalade met chorizo, feta en zongedroogde tomaten
Italiaanse salade
Bladsalade
Italiaans rauwkost
Stokbrood met kruidenboter

* * *

Warm:
Lasagna (originele) of
Kalkoenfilet met pesto, tomaat en mozzarella
Napolitaanse gehaktballetjes met tomatensaus
Gebakken aardappelen met olijfolie en rozemarijn
Ratatouille
Spinazie met knoflook, ui en ei

Italiaans mediterraans buffet

Vanaf 25 personen

Ciabatta, focaccia, olijfboter, basilicummayonaise

* * *

Pastasalade met chorizo, feta, tomaat en balsamico
Italiaanse salade (haricoverts, olijven etc)
Italiaanse huzarensalade
Mediterraanse salade: bladsla met mozzarella en pijnboompitten
Caponata: salade van aubergine, ui, paprika, olijven en ansjovis

* * *

Carpaccio Pecorino
Serranoham met meloen en Spaanse frambozendressing
Catalaanse mosselen
Gepocheerde hele zalm met zeezout en citroenmelisse
Gerookte makreel fiesta

* * *

Warm:
Pasta
Linguini met Italiaanse kruiden
Kapoenfilet (kip) met appelkappertjessaus
Gevulde tomaat met ansjovis, broodkruim, pomodori, peterselie en pecorino
Napolitaanse gehaktballetjes met tomatensaus
Life cooking: Gamba spies of
Varkenshaasmedaillons
Aardappelen met olijfolie en rozemarijn uit de oven
Ratatouille

Hapjes buffet

Vanaf 25 personen

Diverse minibroodjes en broodsoorten
Kruidenboter en tapenades

* * *

Huisgemaakte salades:
Huzarensalade
Krabsalade
Tonijnsalade
Eiersalade
Beenham-prei salade
Boeren aardappelsalade

* * *

Tomaatjes gevuld met garnaaltjes
Haring op roggebrood met kropsla en ui
Foccacio met gerookte zalm en dillecreme
Serranoham en pesto
Gevuld ei

* * *

Warme hapjes:
Minibroodje met beenham, mosterdsaus
Minibroodje met minigehaktballetjes en Pangangsaus

 

Avond tappasbuffet

Vanaf 25 personen

Tappas gemaakt aan het buffet:
Tunnbrood met gerookte zalm en balsamico
Bruschetta
Minibroodje met tonijnmayonaie
Foccacia met diverse tapenades

* * *

Dadels
Pepperdews
Griekse olijven
Gedroogde Italiaanse worstsoorten als chorizo, feul
Tramazine met serranoham
Brufetti (Italiaanse minibroodjes)

* * *

Warme tappas, bestaande uit bijvoorbeeld:
Dadel met bacon (Dátiles con bacon)
Kippeboutje (Pollo Al Ajillo)
Piri Piri (Frango Piri Piri)
Inktvisringen (Calamares a la Romana)
Gehaktballetjes (Albondigas)
Merquez worstje

 

Hollands winterbuffet

Vanaf 25 personen

* * *

Erwtensoep (ook mogelijk zonder soep)

* * *

Boeren aardappelsalade
Diverse rauwkosten, koude sausjes
Oerbrood, kruidenboter en roomboter

* * *

Schnitzeltjes
Speklappen
Houthakkersteak

* * *

Rode kool, bruine bonen
Champignonroomsaus, Jachtsaus
Gebakken ui en champignons
Bonne Femme (gemengde groenten met aardappeldobbelsteentjes)
Aardappelgratin en gebakken aardappelen

Stamppotbuffet

Vanaf 25 personen

* * *

Stamppot boerenkool
Stamppot zuurkool
Hutspot

* * *

Rookworst, Gehaktbal
Ribjes, Speklap
Hachee, Jus

* * *

Amsterdamse uitjes, Zilveruitjes, Augurken
Azijn, Mosterd

Rijsttafel

Vanaf 25 personen

Nasi Goreng speciaal
Bami Goreng
Witte rijst
Mihoen

* * *

Rendang: rundvlees in een pittige saus
Tjap Tjoi: groenten met kip
Babi Pangang
Foo Yong Hai
Twee stokjes saté
Balletjes gehakt

* * *

Pindasaus
Atjar, Kroepoek, Sambal Goreng Telor

* * *

Copyright © Centrum Reijmer 2011 | Webdesign & Realisatie : DO IT-online